6983886810 Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής alextselika@gmail.com

 

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ | ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ALEX TSELIKA (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑ) - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


 

Τα χρώματα έχουν την ιδιότητα να μας εμπνέουν, να μας τονώνουν και να μας ηρεμούν. Η χρωματική ισορροπία ζωντανεύει ένα χώρο στην κατοικία και βελτιώνει τη διάθεσή μας, άρα οι ιδιότητες των χρωμάτων είναι ευεργετικές και η συμβολή τους στη διακόσμηση πολύ μεγάλη.

Με το χρώμα να αποκτά πάλι στη ζωή μας τη θέση που του αξίζει, το σκηνικό του σπιτιού μας αρχίζει να μεταμορφώνεται και να προσαρμόζεται στα "θέλω" και τις προδιαγραφές της δικής μας φαντασίας.

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε τεχντοτροπία και σας προτείνουμε τον καλύτερο συνδυασμό χρωμάτων για τον εσωτερικό ή εξωτερικό σας χώρο.
 

Το έμπειρο προσωπικό μας, έχοντας γνώση και εμπειρία ετών, ανταποκρίνεται σε κάθε είδους εργασιακή πρόκληση με προσοχή στη λεπτομέρεια και την καθαριότητα του χώρου. Απευθυνθείτε στους ειδικούς για επαγγελματικό αποτέλεσμα ελαιοχρωματισμού σε κάθε χώρο.

 

 

 

 

 


 

Εξυπηρετούμε από όπου μας ζητηθεί στην Χαλκιδική, Πέλλα, Ημαθία, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και πανελλαδικά για σοβαρές προτάσεις!

 

 

 
Βρισκόμαστε στη Χαλκιδική και εξυπηρετούμε
όλες τις γύρω περιχές και την Θεσσαλονίκη!


Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τ: 6983886810