6983886810 Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής alextselika@gmail.com

 

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ | ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ALEX TSELIKA (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑ) - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


 

Τα χωρίσματα γυψοσανίδας αποτελούν μια ελαφριά, οικονομική γρήγορη και χωρίς φθορές ευέλικτη λύση που είναι ιδανική για χώρους όπου απαιτείται αλλαγή διαρρύθμισης, σε κτίρια με συγκροτήματα γραφείων σε κατοικίες οπού συχνά χρειάζεται να διαμορφωθούν νέοι χώροι χωρίς μερεμέτια, ενώ μάλιστα η επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί. 

 

Τα χωρίσματα γυψοσανίδας / τσιμεντοσανίδας αποτελούνται κατά κανόνα από μονή στρώση γυψοσανίδας / τσιμεντοσανίδας, η οποία στερεώνεται κατάλληλα με βίδες στις δύο πλευρές μεταλλικού σκελετού που κατασκευάζεται επί τόπου από μονή σειρά κατάλληλα μορφοποιημένων μεταλλικών προφίλ (στρωτήρες - ορθοστάτες).
 

Η εταιρεία κατασκευών, οικοδομικών εργασιών και ανακαινίσεων ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑ αναλαμβάνει πλήρεις υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού και κατασκευής χωρισμάτων για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους με εγγύηση ποιότητας και αντοχής.

 

 

 

 

 


 

Εξυπηρετούμε από όπου μας ζητηθεί στην Χαλκιδική, Πέλλα, Ημαθία, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και πανελλαδικά για σοβαρές προτάσεις!

 

 

 
Βρισκόμαστε στη Χαλκιδική και εξυπηρετούμε
όλες τις γύρω περιχές και την Θεσσαλονίκη!


Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τ: 6983886810