6983886810 Νέα Μουδανιά, Χαλκιδικής alextselika@gmail.com

 

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ | ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ALEX TSELIKA (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑ) - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


 

Η επιχείρηση ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΕΛΙΚΑ που εδρεύει στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής δραστηριοποιείτε στο χώρο των ΓΥΨΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΩΝ στις ΓΥΨΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ στις ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΝΩΣΕΙΣ και στους ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία. 
Είτε πρόκειται απλά για μια ανανέωση, είτε για ριζικές αλλαγές, το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει να μεταμορφώσει τον χώρο σας! 
Προτάσσοντας τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, αλλά και την προσωπική μας σχέση με κάθε πελάτη ξεχωριστά, εγγυόμαστε για την ποιότητα των υλικών και το τελικό αποτέλεσμα. 

Αναλαμβάνουμε παντός είδους ελαιοχρωματισμούς, από μικρά φρεσκαρίσματα και μερεμέτια, έως νέες κατασκευές, μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, εμπορικά κέντρα, δημόσια κτίρια κλπ. 
Με πολυετή εμπειρία και εξοπλισμένοι με σύγχρονα εργαλεία, πραγματοποιούμε βαψίματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, σπατουλαρίσματα, τεχνοτροπίες και απαιτητικές εργασίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Αναλαμβάνουμε τεχνοτροπίες όπως, (Στούκο Βενετσιάνο) Stucco Veneziano, Spatula, πατίνες, τεχνοτροπίες με σφουγγάρια, κρακελέ, σπατουλαριστά, λάκκες. Διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό σκαλωσιές, μηχανήματα, τριβεία προκειμένου να πραγματοποιήσουμε με επιτυχία κάθε εργασία σε ψηλά και δύσκολα σημεία.

 


 

Πιο συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:
// Συστήματα εξωτερικών θερμοπροσόψεων - θερμομονώσεων
// Μονώσεις ταρατσών
// Ελαιοχρωματισμούς με βιολογικά και οικολογικά χρώματα
// Καλλιτεχνικές τεχνοτροπίες
// Ψευδοροφές - Χωρίσματα - Γυψοσανίδες
// Γενικές ανακαινίσεις
// Ελαιοχρωματισμοί
// Κρυφός φωτισμός, θόλοι, κορνίζες, ροζέτες
// Γύψινες διακοσμήσεις 
// Ειδικές κατασκευές

Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λύσεις, αρμονικές με το περιβάλλον σας. Θα βρείτε ιδανικές λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, την επιλογή υλικών και προτάσεις σχεδιασμού για τη διακόσμηση δωματίων και τη γενική διαμόρφωση των εσωτερικών & εξωτερικών χώρων, είτε πρόκειται για ιδιωτικούς, είτε για επαγγελματικούς, σεβόμενοι πάντα τον προκαθορισμένο χρόνο. 


 

 

 

Εξυπηρετούμε από όπου μας ζητηθεί στην Χαλκιδική, Πέλλα, Ημαθία, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και πανελλαδικά για σοβαρές προτάσεις!

 

 

 
Βρισκόμαστε στη Χαλκιδική και εξυπηρετούμε
όλες τις γύρω περιχές και την Θεσσαλονίκη!


Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τ: 6983886810